About Us

Annorlunda.
ExamVision byggas på den lilla danska ön Samsø och med en befolkning på endast 4000 har vi möjlighet att göra saker annorlunda. Under de senaste 15 åren har vi gjort vår ö till en av de få ställena på planeten som själv genererar all sin egen kraft med naturliga källor. På ExamVision tillämpar vi denna typ av nytt tänkande på våra luppar. Våra produkter är konstruerade och tillverkade med de finaste materialen, med största precision, av människor som bryr sig.

ExamVision syftar till att förbättra hur tandläkare och kirurger kan arbeta och att förbättra kvaliteten på sitt arbete. Tack vare deras optimerade hållning är våra kunder mer avslappnade och lyckligare i sitt jobb.

ExamVision erbjuder den perfekta lösningen för alla yrkesverksamma för vilka precision är viktigast. ExamVision har under många år varit ett erkänt namn bland dem som använder skräddarsydda förstoringsglas. Vackert utformad, optimal förstoring, maximal skärpa och oöverträffad rörelsefrihet - ett nöje att arbeta med!Awards


Red Dot Design Award 2014

Ett annat pris för ExamVision! Vår Kepler Kompakt lupp har vunnit vårt tredje Red Dot Design Award. Juryn noterade att »Denna lupp-design kombinerar framgångsrikt utmärkta optiska kvaliteter med en tunn och elegant bågkonstruktion.« Och feedback från våra kunder motiverar priset. Sedan lanseringen av Kepler Kompakt 2013 har vi fått många glada kunder som har bytt från långa prismatiska luppar till Kepler Kompakt, och arbetar nu varje dag i komfort.

Se vår produkt på webbplatsen Red Dot Design Award

Red Dot Award 2014

Red Dot Design Award 2012

För andra gången har en ExamVision-produkt fått Red Dot för utmärkt produktdesign. Vår sport båge har vunnit den eftertraktade produktdesignpriset 2012. Vi är naturligtvis helt glada och mycket stolta över den här utmärkelsen, och tacksam för Red Dot för att erkänna det arbete vi gör här i Danmark på innovativ luppdesign.

Red Dot Award 2012

Red Dot Design Award 2010

Med sin enastående och innovativa design imponerade ExamVision HD TTL 2.3 lupp juryn i en av världens mest prestigefyllda internationella designkonkurrenser. Red Dot award: produktdesign 2010-kategorin, HD TTL 2.3 3 tilldelades "röd punkt" kvalitetsmärke för högkvalitativ design av en expert jury.

Logo Gazelle

Børsen Gazelle 2007, 2008, 2009 & 2014

Den danska tidningen Børsen sammanställer årligen en lista över registrerade företag i Danmark. Deras resultat analyseras och det prestigefyllda Gazellepriset ges till företag med en omsättning på minst 1 miljon kronor och en tillväxt över de senaste fyra åren över 100%. ExamVision är stolt över att ha varit ett gazelleföretag varje år sedan 2005.