ExamVision bågar

Carbon v1

Ramfärger 
Skalm färger
Storlek: Small, medium, large

 

Lätta eleganta hållbara. En unik kombination av en stark och hållbar kolfiberfront och titan skalmar i två färger. Bågen själv är bara 12 g som gör den perfekt för hela dagen, oavsett vilket loupe system du valde. Carbon v1 kan förses med alla recept.
Klick här för mera information.

 

Icon

Bågar Färger Tillbehör Diamant
Rubin
Safir
Storlek: Small, medium, large

 

Icon bågen möjliggör en anpassad luppvinkel för optimal ergonomisk arbetsställning. Kabelklämma i skalmen är en elegant funktion, extra clips är inte nödvändig, och Icon avtagbara sidoskydd ger nästan osynligt skydd mot stänk och damm. Icon bågen är tillgänglig med recept, inklusive bifokala och multifokala lösningar, för att garantera ett perfekt optiskt resultat.

Om total inte fantastiska skräddarsydda lupp är tillräckligt för dig, varför inte lägga till en Diamant? En 0,02 karat (1,7 mm) diamant är monterad i en sterling silver stud, handgjord av en dansk smycke designer till din vackra Icon båge. Rubiner och safirer finns också tillgängliga.

Vi gör det perfekt. Du personifierar det.

 

Sports

Båge färger
Färg på skalm gummi Färgade skalmgummin är Colour temple tips range Colour temple tips range Colour temple tips range Colour temple tips range
Storlek: Small, large

 

Lättvikt, för excellent tillpassning och balans, med böjd design för extra skydd. illgängligt med flera recept. Red Dot award vinnare 2012. Två vackra färger, två storlekar och 100% justerbara.
Fås med färgade skalmgummin. Click här för mera information.

 

Cosmo

Båge färger
Färg på skalm gummi Färgade skalmgummin är Färgade skalmgummin är Färgade skalmgummin är Colour temple tips range Färgade skalmgummin är
Storlek:
Small, Medium, large

 

Lättvikt, för excellent tillpassning och balans. Inte i böjd design anpassas till alla recept. Tre storlekar för att säkra perfekt tillpassning och tillåter luppen att sitta tillräckligt djupt för upp mot 40gr Vinkel (declination) Red Dot award vinnare 2010.
Fås med färgade skalmgummin. Tryck här för mera information.