ExamVision Lampor
För att få ut mesta möjliga av dina luppar, komplettera din klinikbelysning med ljust, vitt skuggfritt ljus och belysa ditt synfält.

I alla ExamVision-lampor använder vi "neutrala vita" (≤5.000 till ≤6.500 Kelvin) lysdioder för den mest naturliga belysningen. När du överväger lysdioder med högre Kelvin (mer blått ljus) än ExamVision Focus ™ -området, kom ihåg att det härmed betyder högre lux, men det betyder också mer onaturligt ljus, ögonbelastning - och risk för retinalskada.

Vårt precisionsdesignade "Connect" system fixar LED-lampan till dina luppar, glider glatt på och av och håller ljuset stabilt. En låsningsmekanism gör att du kan hålla lampan permanent fastsatt, om det behövs.


Focus Bright & Focus True

Focus™ LED ljussystemet förbättrar visuell komfort - ingen hot-spot och ingen bländning, eftersom lampans multilens design ger en ljus men jämn ljuspunkt. Focus ™ belyser ett cirkulärt område på 70 mm från ett avstånd på 35 cm och finns i två färgnuanser:

Focus™ Bright (6500k): Ren men kraftfull. Massor av lux för att belysa synfältet, utan att bländas. Vitt, klart och starkt koncentrerat ljus, perfekt för dentala och medicinska applikationer där högkvalitativ belysning är nödvändig.

Focus™ True (5000k): Naturlig färg. Focus™ True ger ett varmare ljus med de blåa våglängderna filtrerade ut. Speciellt konstruerad för allmän och kosmetisk tandvård, vilket gör det möjligt att arbeta utan ett härdningsfilter för de flesta kompositer.


Lampans vikt Lampans vikt 17 gm  
  • Focus ™ Lätt på ögat: ingen hot-spot, ingen bländning.
  • Multipla linser förbättrar ljuskvaliteten.
  • Övergripande alla krav på Lux-krav.
Control unit Control unit Focus™ Xtend View image
Arbetstid Arbetstid Upp till 12 timmar
Laddningstid Laddningstid 2.5 timmar
Ljusstyrka Ljusstyrka Hög, Medium
och Låg
LED-diod LED-diod Focus™ Bright
Ljus, neutral vit
(≤6.500 Kelvin)

Focus™ True
Sann färg, lågblå
(≤5000 Kelvin)
Light intensity at 35cm Ljusintensitet vid 35 cm Focus™ Bright
Max 18,600 lux

Focus™ True
Max 15,800 lux
View image
Light spot at 35cm Ljusfläck vid 35cm 70mm
Anslut system Anslut system Ja View image
Cable type Kabel typ Grå super flex

 

Nano Essential


Nano Essential är ett ultrakompakt LED-ljus, som levererar naturligt vitt ljus exakt var du behöver det. Väger endast 9 gram och har det eleganta Connect fixerings systemet - där lampan kan låsas till luppar eller lätt avlägsnas.


Lampans vikt Lampans vikt 9 gm  
  • Den ljusaste och minsta LED-lampan, vilket ger en större (fyrkantig) ljusplats -Ultra kompakt design.
  • Naturligt vitt ljus.
  • Flimmerfri för video.
Control unit Control unit Essential View image
Arbetstid Arbetstid Upp till 12 timmar
Laddningstid Laddningstid 2.5 timmar
Ljusstyrka Ljusstyrka High, Medium
and Low
LED-diod LED-diod Neutral vit
(≤6.500 Kelvin)
Ljusstyrka vid 35cm Ljusstyrka vid 35cm Max 27,400 lux View image
Light spot at 35cm Ljusområde vid 35cm 80mm
Connect system Anslut systemet illgängligt View image
Kabel typ Kabel typ Grå super flex

 

Focus Xtend Control UnitExamVisions sortiment av ljus är speciellt utformat för att ge dig den belysning du behöver och föredrar. Focus ™ Xtend-styrenheten drivs genom att trycka på frontpanelen, med din hand eller armbåge. En kort tryckning aktiverar enheten, och ytterligare klick kommer att cykla enheten genom låga, medelstora och höga inställningar. Focus ™ Xtend ger dig upp till 24 timmars kontinuerlig användning. Tryck här för mera information.

Flimmerfrit för Video:
Konstgjord belysning uppstår kontinuerligt för våra ögon, men det illuminera med högfrekventa pulser av ljus. Flimmer sker på video när bildfrekvensen registrerar olika ljus-nivåer. Examenvisions ljus har konstruerats för att hålla belysningsnivån konstant, så slutresultatet blir alltid klart, flimmerfri video.

Garanti

ExamVision LED-lampor som säljs från 1 januari 2018 kommer att omfattas av en 3 års garanti (mera information här).

Jämnför Ljus