ExamVisions förstoringar


ExamVision loupes - Possible combinations


ExamVision erbjuder ett stort antal förstoringsalternativ tillgängliga i tre olika luppsystem: Galilei HD, Kepler Kompakt och Kepler Advanced.

Varje system är omsorgsfullt designat i syfte att möta specifika krav och behov. På denna sida finns detaljerad information om alla tre system som kan underlätta ditt val.

Det finns ingen standard för mätning av förstoring. Almen uppfattning om förstoring varierar, men våra beräkningar baseras på vinkelförstoring under kikare förhållanden vid 38 cm.

Bild på 1: 1 skala
Image at 1:1 scale


Galilean HD-förstoringar


Alla HD-förstoringar i Galilean-serien (2.3x, 2.8x, 3.3x, 3.8x) tillverkas med TTL-systemet som komponent och kan monteras i alla ExamVision-bågar. Prisma Lens System™ kan inkluderas i alla Galilean-luppar som en uppgradering.2.3x Galilean HD-förstoring

En exceptionellt bekväm förstoring som är väldigt lätt att anpassa till. Ger oöverträffad rörelsefrihet, upp till 20 cm. Ger en utmärkt detaljnivå för gemensamma förfaranden. Rekommenderas för proffs som börjar använda förstoring i sitt arbete.

Vår mest använda förstoring är att 2.3 rekommenderas för daglig användning för att upprätthålla en hälsosam arbetsställning.

 

Synfält Synfält 10.8 cm  
Fältets djup Fältets djup Upp till 20 cm
 • Ideal för hela dagen
 • Lätt att anpassa sig till


 

 

2.8x Galilean HD-förstoring

En högre förstoring för förbättrad detalj, men ändå lätt att anpassa sig till och ha på sig hela dagen. Exceptionell klarhet och Fältets djup.

Tillgänglig i vår HD TTL-version är 2.8 förstoringen en välbalanserad lupp som hjälper dig att upprätthålla en hälsosam arbetsställning.

 

Synfält Synfält 10.2 cm
Fältets djup Fältets djup Upp till 15 cm
 • Visar förbättrad detalj och trötta ögon kan slappna av
 • Lätt att anpassa sig till

 

 

3.3x Galilean HD-förstoring

När du behöver detenkheten att arbeta med en lupp och med detaljerna som i ett mikroskop, hittar du 3.3 förstoringen en utmärkt lösning.

Perfekt för hög precision arbete, men ändå tillåter ett brett synfält och bra rörelsefrihet.

Du kommer att upptäcka att extra belysning är nödvändig vid denna förstoring. Vi rekommenderar användning av Focus™ LED lampan, som är helt bärbar.

 

Synfält Synfält 8.13 cm
Fältets djup Fältets djup Upp till 10 cm
 • Extra detaljer, skarp bild men ändå ett utmärkt brett synfält
 • Perfekt för arbete med hög precision

 

 

3.8x Galilean HD-förstoring

3.8 förstoringen ger dig enastående detaljnivå och kristallklarhet. De rekommenderas för hög precision, där den högsta upplösningen krävs.

Du kommer att upptäcka att extra belysning är nödvändig vid denna förstoring. Vi rekommenderar användning av Focus™ Bright eller Focus™ True.

 

Synfält Synfält 7.11 cm
Fältets djup Fältets djup Upp till 5 cm
 • Nära till mikroskopisk förstoring, men ändå en lätt, kort fat
 • Perfekt för arbete med hög precision

 

Kepler Kompakt förstoringar


Alla Kepler Kompakt-förstoringar (3.5x, 4.6x or 5.7x) tillverkas med TTL systemet som komponent och luppen kan antingen placeras i alla ExamVision-bågar. Ett Power-up system amedföljer alltid vilket gör det möjligt för dig att köpa den förstoring som passar dig med alternativet att byta ut okular utan att behöva byta lupp. Vid köpet av en Kepler Kompakt-lupp medföljer ett ultrakompakt okularsystem med en längd på bara 38 mm. Luppen har även ett inbyggt Lockable fine-focus-system, å att du kan finjustera fokusen i båda okular och få en perfekt bild.

Vi rekommenderar att du använder en Focus™ Bright or Focus™ True, för ytterligare belysning.3.5x Kepler Kompakt-förstoring

En tydlig och exakt 3.5 gånger förstoring med ett brett synfält. De ultrakompakta okular är bara 38 mm långa. Låsbar fin-fokus gör att du kan fin-justera fokuset i båda ögonerna för en perfekt bild.

Power-up system innebär att du kan köpa 3.5 med förtroende - det betyder inte en helt ny lupp om du bestämmer dig för att du vill ha 4.6 eller 5.7 om ett år eller två!

 

Synfält Synfält 8.5 cm
Fältets djup Fältets djup Upp till 10 cm
 • Idealisk för allmänna förfaranden
 • Användas varje dag

 

 

4.6x Kepler Kompakt-förstoring

En skarp och lätt 4.6 gånger förstoring. Låsbar fin-fokus gör att du kan finjustera fokuset i båda ögonerna för en perfekt bild.

Power-up system innebär att du kan köpa 4.6 med förtroende - det betyder inte en helt ny lupp om du bestämmer dig för att du vill uppgradera till 5.7 vid ett senare tillfälle.

 

Synfält Synfält 7.5 cm
Fältets djup Fältets djup Upp till 8 cm
 • Perfekt för detaljerade förfaranden som kräver hög förstoring, men ändå behåller ett bra skärpedjup för avslappnad hållning och rörelse under arbetet.

 

5.7x Kepler Kompakt-förstoring

Hög förstoring med de fördelar som en lätt och kompakt Kepler-lupp har.

Luppen möjliggör en större rörelsefrihet, en mer avslappnad hållning och ger dig en detaljsyn du inte trodde var möjlig!

 

Synfält Synfält 6.5 cm
Fältets djup Fältets djup Upp till 6 cm
 • Perfekt för arbetsuppgifter som involverar små detaljer.
 • Ta del av de fördelar som mikroskopisk förstoring har.

 

 

Kepler Advanced-förstoringar


Den nya Kepler Advanced har fyra förstoringsalternativ i en och samma lupp (3.6x, 4.5x, 5.5x, 6.4x). Tack vare det inbyggda Turn’N’Click-systemet, kan du byta mellan olika förstoringar i en enda snabb rörelse. Kepler Advanced tillverkas med TTL systemet som komponent och kan monteras i samtliga ExamVision-ramar. Prisma Lens System™ kan inkluderas i luppen som en uppgradering. Med sin vikt på bara 75.5 gram och uppåt är Kepler Advanced den lättaste justerbara luppen i världen, och är 20 gram lättare än den näst lättaste justerbara luppen på marknaden. Luppens högsta förstoring på 6.4x är den högsta i världen när det kommer till justerbara luppar.3.6x Kepler Advanced-förstoring

En skarp och lätt 3.6x-förstoring med ett adekvat fältdjup vilket möjliggör en avslappnad hållning och god rörelseförmåga under arbete.

 

Synfält Synfält 7 cm
Fältets djup Fältets djup Upp till 8 cm
 • Gjord för att användas under långa perioder som hjälpmedel under behandling och diagnosticering

 

4.5x Kepler Advanced-förstoring

Luppen är gjord för komplicerade arbetsuppgifter som kräver hög förstoringsförmåga och den har samtidigt ett fältdjup som underlättar en ergonomiskt optimerad kroppshållning.

 

Synfält Synfält 6 cm
Fältets djup Fältets djup Upp till 6 cm
 • Perfekt för arbetsuppgifter som involverar små detaljer.


 

5.5x Kepler Advanced-förstoring

Luppen är gjord för komplicerade behandlingar som kräver hög förstoringsförmåga och har samtidigt ett fältdjup som möjliggör ergonomiska kroppspositioner.

 

Synfält Synfält 5 cm
Fältets djup Fältets djup Upp till 5 cm
 • Perfekt för arbetsuppgifter som involverar små detaljer.
 • Ta del av de fördelar som mikroskopisk förstoring har.

 

6.4x Kepler Advanced-förstoring

Näst intill mikroskopisk förstoring med den frihet och komfort som kommer av att inte behöva hålla en statisk position.

 

Synfält Synfält 5 cm
Fältets djup Fältets djup Upp till 3.5 cm
 • Perfekt för arbetsuppgifter som involverar små detaljer.
 • Ta del av de fördelar som mikroskopisk förstoring har.

 

Kontakta oss. Vi besöker dig gärna för att ge dig en demonstration.

GÅ TILLBAKA TILL BÖRJAN