Ultimate optiska lösningar

Ditt samråd med oss är ett tillfälle att uppnå bästa möjliga optiska lösningen i dina luppar, både i okularer och i carrier-linserna.Carrrier (Bärende)lens lösning- 100% skräddarsydd

Monofokala carrier linser

Kallas även Single Vision-linser, som korrigerar för endast ett avstånd. Om de korrigerar för långt avstånd måste användarens ögon rymma för att se tydligt nära varandra. För unga ögon (under 40 år) är det enkelt, men möjligheten att ändras med åldern, och vissa kan behöva en justerad korrigering för nära / mellanliggande avstånd, eller alternativt använda en bifokal eller multifokal lins.


Bifokala raka linser

Bifokaler har två recept, en för distans längst upp och en för nära eller mellansyn nedan. Den traditionella bifokala raden är en lins med en synlig delningslinje. Denna lösning är en konventionell lösning för presbyopiska behov (det vill säga när du behöver glasögon).Bifokala duolinser

Denna nya generation av bifokala linser erbjuder ytkontinuitet, vilket eliminerar den synliga linjen som beskrivs i de linjära linjerna ovan. Denna typ av objektiv är en hybrid mellan en klassisk bifokal och en progressiv lins. Den har ett mindre närfält än raklinjen, men kan vara en mer estetiskt tilltalande bifokalösning.


Multifokala linser

Multifokala linser (även kallade progressiva linser) kombinerar flera optiska krafter i en lins utan några synliga linjer. Med multifokala linser kan du unvika att byta dina glasögon varje gång du byter från ett avstånd till ett annat. Det kan ta lite tid för ögonen att anpassa sig till multifokaler - därför rekommenderas det normalt för den erfarna multifokala användaren.


Kontakta oss för optisk rådgivning om vilken typ av linser som gör din luppar perfekt för dig.