ExamVision toppkvalitet optik - och specialistrådgivning
På ExamVision är vi stolta över att kunna erbjuda de mest anpassningsbara luppglasögon på marknaden, byggda från de finaste komponenterna. Mäts på din klinik av din lokala ExamVision-specialist, sedan gjord för att mäta av optiker iDanmark.

ExamVision är specialiserat på optik och optiska lösningar Vi känner igen användarens behov och vårt mål är att förbättra din syn och ergonomisk hållning genom att hitta den perfekta lösningen för dig. På lång sikt ger perfekt utrustade luppar dig mer komfort och energi varje dag och hjälper dig att njuta av en lång och hälsosam karriär.


Speciella optiska egenskaper av ExamVision luppar:

 • Tillgängliga för alla recept
  De speciellt utformade ExamVision Bågar tillåter recept i lupp och carrierlinser för att säkerställa ett perfekt optiskt resultat för din arbetsmiljö. Läs mer om recept i din ExamVision loupes här.
 • Framtids säker för receptförändringar
  Din syn och arbetsavstånd kan förändras över tiden, därför har ExamVision utvecklat ett framtida som kan anpassas till ditt föränderliga recept i ingångs- eller i bärlinserna när som helst.
 • Hi-Index linser
  Hi-index-objektiv kan böja ljuset mer effektivt än traditionella linser. De är också lättare, tunnare och mer hållbara än vanliga linser. ExamVision använder Hi-index-linser som standard.
 • Super Hi-Vision beläggning
  En Super Hi-Vision-beläggning är en extra beläggning, vilket ger mer än dubbelt så gott som repets motstånd mot linserna än traditionella beläggningar. Dessa extra anti-reflektionsbeläggningar har överlägsen smutsmotstånd och är lätta att rengöra, vilket resulterar i ffärre repor och reflektioner.
 • Eye Protect System™ utvecklat av Essilor - för ökat skydd
  ExamVision, den enda luppar där Blue-Violet ljusskydd finns i ögonbrynen, för att kydda dina ögon mot skadligt blått ljus utan att ändra färguppfattning.*

  Klicka här för att lära dig mer om det säkraste lupet på marknaden.

  * Filter delvis Blue-Violet light

 • Prisma Lens System™
  Prisma Lens System ™ kan hjälpa dig att uppnå en bättre ergonomisk arbetsställning. Prismet i luppen bryter ljuset, vilket gör att bilden ser högre ut än den egentligen är. Detta kan vara till nytta för mycket långa människor eller de som lider av allvarliga nacke och ryggproblem. Prismet spridar emellertid ljuset genom att minska den optiska kvaliteten / klarheten något, därför kommer Prisma Lens System ™ inte som standard i ExamVision-lupp. Vi strävar efter perfektion och rekommenderar endast Prisma Lens System ™ till dem som behöver det.


Högt utbildade optiska specialister

ExamVision luupar tillverkas av optiker med många års erfarenhet. ExamVision-teamet består av optiker och högutbildade specialister utbildade för att hitta den bästa lösningen för dig. Vi bryr oss om ditt arbete, dina patienter och din hälsa.


Tveka inte att kontakta oss för optisk rådgivning.